SAP Nieuws (News)

SAP S4HANA Magazin Zeitungsartikel Werbeagentur Marketing Vertrieb Werbung Werbekampagnen Reselling Sales Hub Consulting Management S4-Experts

Het tijdschrift „S4-Experts“ bericht regelmatig over actuele SAP-onderwerpen. Niet alleen technische onderwerpen komen aan bod, maar ook inzicht in de SAP-community wordt geboden. U kunt er bijvoorbeeld actuele artikelen , webinars en SAP-events vinden. Het doel is om kort en bondig te communiceren. Er wordt verwezen naar verdere informatie. We verwijzen naar andere pagina’s om toegevoegde waarde te creëren. Links zorgen voor een betere zichtbaarheid van de inhoud. Uitgevers en bezoekers van onze site profiteren hier in gelijke mate van. Voel je vrij om de 📳 vertaler te gebruiken die onderaan elke website is bijgevoegd.

Gratis hoogtepunten op S4-Experts

 • Bij de in april 2022 gehouden SAP Partner Awards 2021 werd Compera Consulting genomineerd als finalist voor de SAP Intelligent Spend Management Partner van het jaar competitie!! Trots op de waardering voor onze passie, focus en inspanningen op het gebied van SAP S/4HANA Procurement en SAP Ariba. Een groot compliment voor ons team ? #sap #ariba #s4hana Het bericht Finalist SAP Intelligent Spend Management Partner 2021 verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Is uw organisatie net als vele anderen ook zo tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van Ariba Guided Buying? Mist u echter wel de mogelijkheid om eenvoudig limiet orders voor bijvoorbeeld de energie rekening, lease of andere doorlopende diensten en goederen aan te kunnen leggen? Dan is er goed nieuws! Sinds de november release van 2020 is het […] Het bericht Limiet orders in Guided Buying verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Heeft uw inkoopafdeling moeite om het overzicht te bewaren welke inkoper met welke aanvraag bezig is? Komt het bij u ook voor dat inkopers zonder het van elkaar te weten met dezelfde aanvraag bezig zijn? Dan is er goed nieuws! Om dit te voorkomen heeft Ariba Queue Management ontwikkeld. Queue Management geeft de inkoopafdeling de […] Het bericht SAP Ariba Queue management verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Tijdens de afgelopen Corona Covid-19 periode is meermaals gebleken hoe belangrijk het is om tijdig aan kwalitatief geschikte spullen te kunnen komen bij betrouwbare leveranciers. Om deze inkoopuitdaging aan te gaan stelt SAP Ariba twee (cloud)oplossingen gratis beschikbaar voor organisaties: SAP Ariba Start Sourcing en SAP Ariba Discovery. […] Het bericht Covid-19 aanbieding: SAP Ariba Start Sourcing verscheen eerst op Compera Consulting.
 • SAP Ariba buyers kunnen nu gebruik maken van een standaard interface met behulp van een datareplicatie framework dat flexibiliteit biedt in het filteren en extraheren van gegevens. Het Master Data Native Integration (MDNI) framework is SAP Ariba’s nieuwste Cloud Integration Gateway medicijn om replicatie van stamgegevens middels csv-bestanden te voorkomen!  Eén van de belangrijkste verschillen en […] Het bericht Master Data Native Integration met SAP Ariba’s Cloud Integration Gateway verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Wist u dat de SAP Ariba ‘Procurement Operations Desk’ er niet alleen is voor P2P, maar ook voor Sourcing? De ‘Procurement Desk’ is een geïntegreerd dashboard waar de workload kan worden beheerd en gemonitord met betrekking tot: Winkelwagens, Facturen, Contracten, Leveranciers en dus ook Sourcing Projecten.  In dit blog wil ik ingaan op een praktijkvoorbeeld van organisaties die een […] Het bericht SAP Ariba Procurement Operations Desk voor Sourcing verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Hoewel de procedure voor het aanmaken en onderhouden van gebruikers binnen SAP Ariba goed is gedocumenteerd, blijft het een tijdrovende activiteit die bovendien ook tot fouten kan leiden. Het veranderen en uploaden van de bijkomstige CSV-bestanden is gebaseerd op handmatige activiteiten die worden verricht door de SAP Ariba beheerafdeling. Een betere manier van gebruikersbeheer zou […] Het bericht Automatisering en integratie van gebruikersbeheer voor SAP Ariba verscheen eerst op Compera Consulting.
 • In het eerste jaar dat SAP Ariba een nieuwe naamgevingsconventie voor releases hanteert, biedt de aankomende 2002 release een veelgevraagde en gewenste self–service functionaliteit voor u als klant. Met de Intelligent Configuration Manager (ICM) van SAP Ariba kunt u uw Ariba site instellingen configureren, zonder daarvoor een serviceverzoek (SR) te moeten indienen.  Het was al […] Het bericht Meer “In Control” met de Intelligent Configuration Manager van SAP Ariba verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Gebruikt u SAP Invoice Management by OpenText (VIM) en verwerkt u facturen van leveranciers vanuit het Ariba Netwerk? Dan herinnert u zich misschien mijn blog van februari 2016 waarin ik twee verschillende integratieopties heb uitgelegd.  De integratie met het Ariba Netwerk kon destijds op twee verschillende manieren gerealiseerd worden:  via SAP NetWeaver Process Integration (PI) in […] Het bericht Integreer Ariba Netwerk met SAP Invoice Management via SAP Ariba CIG verscheen eerst op Compera Consulting.
 • Het bericht Grip op zorgbudgetten met geautomatiseerde inkoop verscheen eerst op Compera Consulting.
 • De Nederlandse IT-outsourcingmarkt groeit dit jaar naar verwachting licht verder. Dat blijkt uit onderzoek van Whitelane en Eraneos. Traditiegetrouw vragen de onderzoekers ieder jaar aan beslissers in de IT-wereld om hun verwachtingen uit te spreken op het gebied van IT-outsourcing.
 • Hoe staat het met de digitale transformatievolwassenheid van mijn organisatie? En is de organisatie wel klaar om vervolgstappen te zetten? In de snel digitaliserende wereld van vandaag zijn dit vragen die managers zich dagelijks stellen.
 • In het Limburgse Horst aan de Maas bevinden zich twee geschikte locaties voor windmolens. Dat blijkt uit onderzoek van Arcadis. Het ingenieurs- en adviesbureau voerde de studie uit in opdracht van de gemeente Horst aan de Maas (circa 44.
 • De Radboud Universiteit is op zoek naar een nieuwe rector magnificus. Adviesbureau Van de Bunt ondersteunt de Nijmeegse academische instelling hierbij. De zoektocht startte nadat Han van Krieken, de huidige rector magnificus, afgelopen november aankondigde dat hij in oktober 2023 na de 100ste verjaardag van de Radboud Universiteit zijn taken zal neerleggen.
 • De meeste partijen die meededen aan de afgelopen waterschapsverkiezingen houden zich niet bezig met cyberveiligheid. Dat blijkt uit onderzoek van ICT-adviesbureau Legian. Voor zijn studie analyseerde het bedrijf de verkiezingsprogramma’s van tientallen partijen.
 • 2022 was een recordjaar voor deals in de groothandelssector. Om te begrijpen wat hieraan ten grondslag lag, gingen we in gesprek met Raymon Kouwenhoven, Consultant M&A bij Match Plan Fusies en Overnames.
 • Ook ziekenhuizen gaan gebukt onder de enorme inflatie. Hun kosten stijgen in 2022 en 2023 opgeteld mogelijk met €2,6 miljard, zo becijferde Finance Ideas in opdracht van de De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.
 • Simon-Kucher groeit al jarenlang stevig. Daarmee doet het internationale adviesbureau precies hetzelfde als waar het opdrachtgevers mee helpt: het realiseren van duurzame groei. Onlangs scherpte Simon-Kucher zijn branding aan om deze missie nog eens extra kracht bij te zetten.
 • Strategisch advieskantoor Bain & Company heeft het partnerteam in ons land versterkt met Ernst van Duijn. Van Duijn neemt meer dan 25 jaar aan ervaring mee naar Bain & Company, waarvan het grootste gedeelte opgedaan binnen de adviesbranche.
 • Twee Gelderse woningcorporaties hebben een extern adviesbureau ingeschakeld om de mogelijkheden van een fusie te laten onderzoeken. Het gaat om de woningcorporaties Waardwonen en WOONstichting Gendt, die allebei actief zijn in de Gelderse gemeente Lingewaard.
 • Ondernemerschap en impact zijn twee van de kernwaarden van Simon-Kucher. Toen de consultants door Jong Ondernemen werden gevraagd mee te denken over een nieuwe strategie waarmee de stichting nog meer jongeren kan bereiken, hoefden ze dan ook niet lang na te denken.
 • Uitdagende opleidingen, intensieve training en voortdurende coaching: bij Maisters staat alles in het teken van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Voor de coaching worden de Maisters gekoppeld aan een ervaren consultant van Summiteers.
 • De komende maanden wordt een groep Nederlandse alumni van business school INSEAD klaargestoomd voor een rol als commissaris/toezichthouder. Het programma wordt gerealiseerd met ondersteuning van verschillende advieskantoren.
 • Scholieren halen steeds hogere examencijfers voor wiskunde en natuurkunde, maar universiteiten klagen dat het niveau van instromende studenten flink is gedaald. Hoe is dat mogelijk? Wiskundeleraar Loek Zonnenberg en McKinsey-partner Paul Rutten namen 30 jaar aan eindexamens onder de loep en ontdekten dat deze veel makkelijker zijn geworden.
 • De biedingenstrijd om Ordina wordt steeds concreter. Vanmorgen maakte het bestuur van de IT-dienstverlener voorbeurs bekend dat het een bod van €518 miljoen heeft ontvangen van Sopra Steria. Eind vorige week barstte het overnamenieuws rondom Ordina los, nadat het bestuur in een verklaring had aangegeven in gesprek te zijn met meerdere mogelijke kopers.
 • Marktlink heeft zijn investeringsmaatschappij uitgebouwd met drie private bankers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bedienen van vermogende particulieren en ondernemers. Raymond van Erven, William van Galen en Henk van Middendorp maken alle drie de overstap van Rabobank en brengen samen meer dan 75 jaar ervaring met zich mee naar Marktlink Investment Partners.
 • De Afsluitdijk krijgt mogelijk een doorlating om de visstand te bevorderen. Advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos en landschapsarchitectenkantoor Strootman voeren momenteel een onderzoek uit naar de mogelijkheden.
 • Steeds meer bedrijven kiezen ervoor zich te committeren aan de zogeheten Science Based Targets. Maar wat zijn deze targets precies? En wat leveren ze op? Om meer te weten te komen stelden we vier vragen aan Sivan van Leerzem, duurzaamheidsconsultant bij 2BHonest.
 • De Stedendriehoek – bestaande uit zeven Gelderse en één Overijsselse gemeente – zet flink in op circulariteit. Adviesbureau KplusV, Hogeschool Saxion en werkgeversorganisatie VNO-NCW helpen de regio hierbij.
 • IT-bureau Macaw heeft Johan Taams benoemd tot Chief Executive Officer. Hij geeft leiding aan een team van zo’n 370 medewerkers in Nederland, Duitsland en Litouwen. De 53-jarige Taams brengt meer dan 25 jaar aan ervaring in de IT-industrie mee naar zijn nieuw functie, onder meer opgedaan verschillende CEO- en leidinggevende rollen.

IT-banen en SAP-carrières

 • Mijn belangrijkste ambitie is om tot de laatste dag dat ik bij myBrand werkzaam zal zijn, met plezier naar het werk zal gaan. Voor mij is ambitie ook het continu stapjes blijven zetten. Het heeft wat mij betreft alles te maken met iedere dag opnieuw uitgedaagd worden en dat het nooit saai wordt.
 • Vaak maak ik een grote keuze en daarna gaat het weer go with the flow. Jaren heb ik gewerkt als grafisch vormgever en manager. Op een gegeven moment merkte ik dat ik niet meer verder kon groeien in dat vakgebied. Ik ga het eens helemaal anders doen, dacht ik toen.
 • Momenteel ben ik werkzaam als functioneel consultant en als myCoach. Bij myBrand kun je je carrière vormgeven zoals je dat zelf wilt. Afhankelijk van jouw eigen ambitie. De medewerker staat centraal. Wat ik vooral leuk vind in mijn werk is de omgang met verschillende mensen.
 • Doordat de wereld veranderde, werd security een steeds belangrijker item binnen myBrand. Dat leek me nou eens interessant om bij aan te haken. Met één been ben ik in het securityteam gestapt en heb toen steeds meer interesse ontwikkeld voor het vakgebied. Het is niet alleen maar technisch, er zit ook een groot menselijk aspect in wat me verraste.
 • Aan de ene kant vind ik het belangrijk om een doel te hebben waar je naartoe werkt, een stip aan de horizon. Aan de andere kant vind ik het ook belangrijk om open minded te blijven. Als ik niet zo open minded was geweest als nu, had ik waarschijnlijk de rol als RUN-manager nooit met beide handen aangepakt.
 • Mijn ambitie is om over 5 à 6 jaar meer richting klantcoördinator/teamleider door te groeien. Daarvoor heb ik eerst nog veel kortetermijndoelstellingen te halen als consultant. Ik wil eerst een expert zijn in SuccessFactors en vervolgens me meer gaan focussen op een leidinggevende rol.
 • Wanneer je bij myBrand start als trainee, mag je van alles proberen. De komende tijd wil ik ontdekken wat ik leuk vind en waar ik heen zou willen groeien. Met Johan Looijmans (Business architect bij myBrand) heb ik bijvoorbeeld een aantal Discovery Fases bekeken.
 • Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Senior Security Engineer. Omschrijving opdracht: De Productlijn Security & Services is onderdeel van Team Netwerken van de Dienst-ICT. Voor de tijdelijke versterking …
 • Functie: Senior Integratie Specialist (Azure) (QR9252) Start: 17-4-2023, 36 uur per week Periode: 12 mnd+ Omgeving: Amsterdam Omschrijving: Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Integratie Specialist (Azure) Voor het te…
 • Voor KPN is Harvey Nash op zoek naar een netwerkspecialistStart: Z.S.MEind: 31-12-2023Standplaats: GroningenUren: 40 We zullen ons eerst even voorstellen:…
 • Voor Gemeente Veenendaal zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker P&O. Opdracht: We werken zowel vanuit kantoor in Veenendaal als vanuit huis. De locatie waar gewerkt wordt wordt in overleg bepaald. Verantwo…
 • Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Business Intelligence Specialist. Omschrijving opdracht: Voor het landelijke programma intensivering privacy zijn wij op zoek naar een senior BI-ontwikkelaar bedrijfsvoer…
 • Voor Kadaster zijn wij op zoek naar een Senior Tester. Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastg…
 • Voor Kadaster zijn wij op zoek naar een Medewerker Servicedesk. Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al …
 • Voor de Gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een Strategisch Adviseur Informatiebeveiliging *Payroll* LET OP: Deze opdracht kan niet ingevuld worden door een ZZP-er. De kandidaat is elders in dienst of is bereid deze opdracht op basis van payro…
 • Voor de Gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een Data engineer Azure *Payroll* LET OP: Deze opdracht kan niet ingevuld worden door een ZZP-er. De kandidaat is elders in dienst of is bereid deze opdracht op basis van payroll in te vulle…
 • Referentienummer: 2023-01690 Omgeving: Amsterdam Startdatum: 15 april 2023 Einddatum: 12 maanden Optie op verlenging: ja, tot 24 maanden Aantal uur per week: 32-36 Intakegesprek: nader te bepalen Sluitingsdatum: maandag 27 maart 2023 om 10.00 uur. Re…
 • Functie: Senior Data Engineer (Azure/pySpark/Synapse) (QR9250) Start: 14-4-2023, 36 uur per week Periode: 6 mnd+ Omgeving: Rotterdam Omschrijving: Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Data Engineer (Azure/pySpark/Synap…
 • Referentienummer: 2023-01688 Omgeving: Apeldoorn Startdatum: 1 april 2023 Einddatum: 31 december 2023 Optie op verlenging: ja Aantal uur per week: 36 Intakegesprek: nader te bepalen Sluitingsdatum: maandag 27 maart 2023 om 10.00 uur. Reacties na deze…
 • MS Office ontwikkelaar en beheerder Heb je de nodige functionele en/of technische ervaring in Office ontwikkeling die je graag in dienst stelt van klanten? Wij zijn op zoek naar een flexibele Office ontwikkelaar voor technisch applicat…
 • Referentienummer: 2023-01686 Omgeving: Rotterdam Startdatum: 01 juni 2023 (let op: screeningsperiode van ca. 6-15 weken voorafgaand) Einddatum: 31 mei 2024 Optie op verlenging: Ja, maximaal 12 maanden Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum: donderdag …
 • Voor de Gemeente Tilburg zijn wij op zoek naar eenMedewerker Bijzondere Wetten. Omschrijving opdracht: Ben jij die medewerker die zorgt voor een soepele vergunningverlening richting aanvragers en burgers. En wil je dat …
 • Referentienummer: 2023-01684 Omgeving: Den Haag Startdatum: 10-04-2023 Einddatum: 10-09-2023 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum: donderdag 23 maart om 10.00 uur BlueTrail is op zoek naar een Enterprise Architect voor 36 …
 • Referentienummer: 2023-01685 Omgeving: Diemen en thuiswerken (maximaal 60%) Startdatum: 17 april 2023 Einddatum: 31 december 2023 Optie op verlenging: ja Aantal uur per week: 32-36 Intakegesprek: 6 april 2023 Sluitingsdatum: vrijdag 31 maart 2023 om …
 • Voor de Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een Programma Manager Inkoop Beschrijving probleemstelling Waternet wil de inkooporganisatie professionaliseren. Hiervoor is een verbetertraject gestart. Het doel van het ve…
 • Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Project Manager Ontwikkeling en Toepassing Sensoren Omschrijving opdracht: Voor deze opdracht is de Marechaussee op zoek naar een projectmanager om te werken aan d…
 • Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een UX/UI designer. Omschrijving opdracht: Eenheid Den Haag zoekt een doortastende fullstack developer voor het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties voor het software dev…
 • Steeds vaker worden we gevraagd om organisaties te helpen bij hun go-live support en hypercare. Voor ons een heel logische vorm van dienstverlening, voor velen een grote onbekende. Wat betekent nu eigenlijk go-live support? Waarom is het eigenlijk nodig? En hoe werkt dat als je een of meerdere Panenqa consultants inhuurt rondom een go-live van SAP? In deze blog wordt het haarfijn uitgelegd. Het bericht Go-Live support, een bewezen concept met meerwaarde verscheen eerst op Panenqa.
 • Download hier onze whitepaper en leer meer over hoe Robotic Process Automation een waardevolle kan zijn. Het bericht Whitepaper ‘Robotic Process Automation’ verscheen eerst op Panenqa.
 • Ben jij een (Assistent) Controller en op zoek naar meer afwisseling in je werk? Dan ben je bij Panenqa aan het juiste adres! Het bericht Vacature Controller verscheen eerst op Panenqa.
 • In december hebben wij deelgenomen aan de Villa Pardoes Winterrun om ervoor te zorgen dat aankomend jaar nog meer gezinnen kunnen genieten van een week in de Villa! Wij zijn trots op ons resultaat van €5.500! Het bericht De Villa Pardoes Winterrun verscheen eerst op Panenqa.
 • Na het een behalen van een BSc in Bedrijfseconomie en een MSc in Data Science and Society ben ik in de zomer van 2021 aan de slag gegaan als Interim Finance Professional bij Panenqa. Aan het begin van dit avontuur was het voor mij niet duidelijk welke richting ik op wilde. “Wil ik Financial of Data Scientist/Analyst worden?” is de vraag die ik mezelf stelde. Inmiddels weet ik al een stuk beter welke kant ik op wil: een combinatie van Finance met Data is ideaal. En superleuk om mee bezig te zijn. In deze blog lees je meer over mijn […]
 • Tot afgelopen zomer werkte ik als assistent filiaalmanager bij een landelijk bekende supermarktketen maar afgelopen jaar heb ik toch de stap naar de finance wereld gezet. Dit zonder opleiding op het gebied van finance. In mijn blog lees je hoe dat is gegaan! Het bericht Van supermarkt naar een super-bedrijf! verscheen eerst op Panenqa.
 • De aftermovie van onze jaarlijkse Panenqa reis! Het bericht Panenqa on tour: Palma de Mallorca verscheen eerst op Panenqa.
 • Bekijk hier onze after movie van onze ontbijtsessie met als thema controlling in een agile omgeving. Het bericht Terugblik kennisontbijt verscheen eerst op Panenqa.
 • Onze jaarlijkse BBQ, meat the family, heeft weer plaats gevonden! Het bericht Meat the family verscheen eerst op Panenqa.
 • Ijshockey & Panenqa een bijzondere combinatie? Hierover lees je meer in dit bericht. Het bericht Tilburg Trappers & Panenqa: beiden uniek verscheen eerst op Panenqa.

SAP Enable Now: Hoe werkt het?

 • Diversiteit krijgt veel aandacht tegenwoordig. In het algemeen is dat een goede zaak. Diversiteit binnen een technologie stack is echter niet altijd even positief: voor elk nieuw systeem, functie, tool, service of subroutine is er altijd een integratie- en migratielast, en een hele reeks andere beheerlasten die moeten worden uitgevoerd. Nutanix, dat zich profileert als […]
 • Nvidia Inference Platform for Generative AI wordt geïntegreerd in Google Cloud Vertex AI. Nvidia heeft aangekondigd dat Google Cloud de Nvidia L4 GPU in Google Cloud Vertex AI integreert om “het werk van bedrijven die een snel groeiend aantal generatieve AI-toepassingen bouwen, te versnellen”. Jensen Huang, oprichter en CEO van Nvidia, merkte dinsdag tijdens de […]
 • Adobe komt met de nieuwe dienst Adobe Product Analytics, voor het identificeren van mogelijkheden om applicaties en websites te verbeteren. De dienst is toegevoegd aan Adobe’s Experience Cloud-suite van marketingapplicaties, als aanvulling op de bestaande analysetools. De lancering vond plaats tijdens de jaarlijkse Adobe Summit in Las Vegas. Naast de nieuwe dienst onthulde Adobe verschillende […]
 • Splunk komt met nieuwe functionaliteit voor zijn platform. Dit om bedrijven te helpen bestendiger te worden tegen aanvallen en andere problemen met applicaties en de onderliggende infrastructuur. De nieuwe updates richten zich vooral op de onderdelen Splunk Observability Cloud en Splunk Mission Control en introduceren daarnaast ook Splunk Edge Processor. De suite observability tools wordt […]
 • ServiceNow Utah is de nieuwste versie van het ServiceNow platform. De focus van ServiceNow lag bij Utah onder meer op het verbeteren van processen, vandaar de toevoeging van process mining. Als we kijken naar andere updates, zien we een focus op de inrichting van de werkplek, op de gezondheid en veiligheid binnen organisaties en meer […]
 • De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel digitale overheid aangenomen. Daarnaast is ook een aan het wetsvoorstel gerelateerde novelle gepasseerd. Hierdoor kan het wetsvoorstel vanaf 1 juli gefaseerd in werking treden. Onder meer worden nu alternatieve inlogmethodes dan DigiD en eHerkenning toegestaan. Het wetsvoorstel digitale overheid, dat al eerder door de Tweede Kamer was gekomen, is […]
 • Visma heeft zijn jaarcijfers over 2022 gepresenteerd. De omzet van de organisatie steeg in het afgelopen jaar naar 2,1 miljard euro. De gunstige omzetcijfers zijn voor de SaaS-aanbieder voldoende reden om ook dit jaar verder te willen groeien. De internationale Visma Group heeft een uitstekend 2022 achter de rug, zo blijkt uit het jaarverslag. De […]
 • SAP heeft GROW with SAP aangekondigd, een pakket dat middelgrote bedrijven moet helpen bij de adoptie van cloud ERP. “SAP’s ERP-aanbod biedt ’s werelds toonaangevende bedrijven al geruime tijd end-to-end transparantie over de business. Met GROW with SAP tillen we dit naar een hoger niveau voor middelgrote bedrijven, met een op maat gemaakt aanbod dat […]
 • De Belgische telecomoperator en internetaanbieder EDPnet komt definitief in handen van concurrent Proximus. EDPnet zal onder eigen naam op de Belgische markt blijven opereren. De Belgische Ondernemingsrechtbank heeft het overnamebod gevalideerd, waardoor de activiteiten en activa van EDPnet nu definitief in handen komen van Proximus. Proximus heeft voor de overname 20,5 miljoen euro over. EDPnet […]
 • emma, een in Luxemburg gevestigde startup met een no-code multicloud management applicatieplatform, heeft 6 miljoen dollar (5,6 miljoen euro) aan financiering binnengehaald. emma stelt dat organisaties vanwege de betrouwbaarheid en schaalbaarheid overgaan op multicloud-operaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen. Dit leidt tegelijkertijd tot complexiteiten rond het beheer van multicloud. Ook kunnen operationele risico’s voorkomen dat […]
%d Bloggern gefällt das: